вторник, 25 август 2009 г.

здравейте, аз съм Съдбата

връщаш си го за ония трите лимки, нали? можеш ли да си по-голяма кучка от това?
няма да стане обаче.


- Правилно! А аз съм истинската Съдба. Аз пиша сценария на тая есен!
- Точно така!
- Въпреки че не вярвам в нея.


Сценарият е следният:
той е в едно действие.
с една сцена.
сцената се казва "Импровизация"
...и няма реплики.

3 коментара:

  1. съдбата малко или по-вече си я създаваме сами - само си създаваме хода на живота - това е съдбата свъщност - самите сме част от тази съдба т.е. сме центъра на нашата съдба. затова вземете нещата в собствените си ръце - поздрави до всички и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно казано "с една сцена.сцената се казва "Импровизация"...и няма реплики."Това е съдбата ни.Няма реплики или предупреждения, тя прост действа и вече от нас зависи как ще си изиграем картите.Може да държим силен коз, но ако дълго чакаме играта ще свърши и каква полза от него!?Бях чела на стената на един приятел, който си беше публикува, че съдбата те направлява до момента, в който ти сам трябва да поемеш юздите или нещо в този смисъл и много ми хареса.Трябва да живеем тук и сега, колкото банално и клиширано да звучи.

    ОтговорИзтриване
  3. "- Правилно! А аз съм истинската Съдба. Аз пиша сценария на тая есен!- Точно така!- Въпреки че не вярвам в нея." Всеки сам пише своят сценарий на живота си и ако от нещо не е доволен трябва да се обърне към себе си и да се опита да промени нещата,а не да обвинява някой друг.Блога е уникален. Добре боравиш с думите и предаваш информацията страхотно.Продължавай да твориш, желая ти успех.Малко са блоговете, в които може да прочетеш нещо стойностно и истинско.

    ОтговорИзтриване